EXUVIANCE är världsledande hos dermatologer och plastikkirurger. Det är en av marknadens mest väl-dokumenterade produkter och uppfanns av av dr van Scott och dr Yu.

Dessa tillsammans är upptäckare av AHA-teknologin, vilket revolutionerat den moderna hudvården och har fler än 80 världspatent! Många kosmetiska företag använder delar av dessa patent som t e x L´Oreal, Avon, Elizabeth Arden samt medicinska företag som Pfizer.

Men naturligtvis har EXUVIANCE använt det bästa  till sina egen produkt och därför fungerar dessa bättre och enklare än många andra produkter.

EXUVIANCE
bygger på upptäckten av en ny molekyl, Glukonolakton, G-4. Denna ökar cellförnyelsen, ger cellen näring och mjukgör.

EXUVIANCE tränger långsamt och skonsamt ner i huden så att även personer med känslig hud, som tidigare inte tålt fruktsyra, får

  fantastiska resultat. Dessutom tillför den huden massor av fukt. G-4 finns endast hos EXUVIANCE. Produkten bygger på 40 års tester och forskning. Tryggt!

”Den lätta vägen till frisk och attraktiv skönhet, för män och kvinnor”

THAL´ION

Vid Bretagnes västligaste udde finns ett av de renaste haven i världen, Iroiska havet. THAL´ION laboratorierna ligger nära algområdena i Bretagne och arbetar där försiktigt för att inte störa balansen i detta unika landskap.
 
THAL´IONs produkter är en kombination av natur och teknologi och innehåller egenskaper vilka frigörs i huden. Produkterna är en koncentration av havet. Naturligare kan det inte bli.

”Låt havet göra dig vackrare”