Bra att veta!
 
punkt Vi satsar på unga personer med akneproblem eller oren hud.

För er skull har vi alltid låga priser och 20 % rabatt på de produkter ni behöver för att kunna sköta er hud på bästa sätt.

Vi vet av egen erfarenhet att ekonomin inte är den bästa som student, men att huden inte är mindre viktig för det. Alla ska ha råd hos oss!
 
punkt Har du problem som akne, rosacea, psoriasis, ytliga kärl, pigmentfläckar etc i ansiktet, så har vi även bästa tänkbara behandlingar för detta. Med den senaste teknologin inom ljusbehandling med IPL och avancerade produkter som EXUVIANCE blir resultaten otroligt bra.
 
punkt Pensionär? Självklart finns det specialpriser även för denna målgrupp. Titta i prislistan efter erbjudanden eller ring och fråga oss
 
punkt Vi använder marknadens absolut senaste, bästa och mest säkra IPL-metod. Utrustningen har ett inbyggt kylsystem, vilket skyddar helt mot brännskador och gör att behandlingen känns mycket mindre än en vaxning!!!
 
punkt Vi kommer dessutom snart att bli den första supportkliniken i Sverige för användare av PALOMARS IPL- utrusningar! Det är till oss kunder kommer att ringa då de vill ha hjälp, tips och råd under och inför sina behandlingar av kunder!

Allt för att din trygghet ska bli bättre och säkrare…
 
punkt Vi samarbetar med Dr Gina Topan, hudmottagningen i Helsingborg, vilken även injicerar Restylansprutor mot rynkor hos oss.

Tryggare kan det inte bli!